Select Page

Om Flytta Enkelt

Vi vill att du ska ha så mycket bra information som möjligt kring flytt, vår ambition är att detta ska vara en heltäckande sajt. Saknar du något? Hör av dig till oss!

Vi som driver sajten driver också Moveria och forradsguiden.se, alla sajter är till för att hjälpa till. Vill du nå oss så kan du mejla kundservice@moveria.se eller mattias.ejbe@moveria.se, pratar du hellre i telefon så når du oss på 018-495 15 00.

Du kan få flytt- och städoffert via oss

Vi har ett antal partners som är bra och pålitliga. Det är dessa som hör av sig till dig om du begär offert för till exempel flytt eller flyttstädning. Vi hjälper till i hela Sverige, ibland kan det dock vara så på en del mindre orter att vi bara kan lämna en offert.

Vi kan hjälpa dig med nästan allt gällande din flytt

Vår vision

Vår vision är att du inte ska behöva besöka någon annan sida än flyttaenkelt.se för att hitta den information du behöver och göra det administrativa som behövs. Det är fortfarande långt kvar, men det är ditåt vi arbetar.

Vi vill att du ska ha en enkel flytt

Vårt mål är att din flytt ska bli så enkel som möjligt, därav namnet flyttaenkelt. Vi hoppas du gillar vad vi försöker göra. Vi eftersträvar också att de partners vi samarbetar med ska vara enkla att ha att göra med. Till exempel att flyttfirman ska försöka ha en svensktalande person i samband med din flytt.

Flytta till en annan stad

Vi kan hjälpa dig flytta till en annan stad. visste du att de flesta flyttarna i Sverige sker inom samma stad?

Internationella flyttar

Vi har flera partners som är experter på internationella flyttar. Så oberoende vart du planerar flytta i världen så kan vi hjälpa dig att hitta rätt företag för din flytt.

Några små tips gällande din flytt

Börja med att rensa, det du säljer eller slänger behöver du ju inte flytta, packa sen ned dina grejer i kartonger. Det går åt betydligt fler än vad många tror. Lycka till med din flytt!